Har du Spørsmål?
Kontakt oss, eller se svar på ofte stilte spørsmål.

Slankeoperasjon Tel. 48470444
Synskorrigering  Tel. 99710883

MEDICAL TRAVEL

Medical Travel samarbeider med noen av de fremste klinikkene i Latvia innen slankeoperasjoner og synskorrigering. Alle våre samarbeidende klinikker har leger og helsepersonell med meget høy medisinsk og helsefaglig kompetanse – fullt på høyde med skandinavisk standard. Siden starten i 2004, har mer enn 4000 nordmenn reist med oss.

LES MER

SLANKEOPERASJON tlf. 48470444

Gastric sleeve kun 4950 euro
Medical Travel har bidratt til at mer enn 2000 personer har fått et nytt og bedre liv gjennom vellykkede slankeoperasjoner. Våre operasjoner blir utført av toppkirurger ved den velrenommerte Sigulda Klinikken i Latvia. Vår direktør og eier Maria Thordardottir har selv tatt slankeoperasjon og har lang erfaring med oppfølging og koordinering av Islandske og norske kunder. Oppfølgingen er personlig og landsdekkende.

LES MER

Lasik, linsebytte,RLE alderssyn tlf. 99710883

Rimelige priser betyr ikke dårligere kvalitet.
Lasik 1200 euro, FEMTO lasik 2020 euro, Linsebytte 4500 euro.
Medical Travel kan tilby laserøyeoperasjon Femtolasik, wavefrontlasik og SMILE ved en av de fremste øyeklinikkene i Latvia. Dr. Lukins og Dr. Solomatins Øyeklinikk har meget høy kompetanse, benytter hypermoderne laserteknologi og har utført mer enn 40 000 laseroperasjoner siden åpningen i 1993. Gjennom Medical Travel er du sikret operasjon under minst like trygge forhold som i Norge – bare til halve prisen. Ingen forskuddsbetaling. Du betaler direkte til klinikk etter forundersøkelsen.

Nå også kan vi tilby linsebytte(RLE) for alderbetinget langsynthet hos Dr Solomatins klinikk i Riga.

LES  MER

Tannbehandling

Olga Galkina har privatklinikk sentralt i Riga. Galkina har jobbet siden 2011 med Medical Travel. Utenom dette har flere hundre norske kunder. På denne måten har hun også lært seg norsk. Du får prisanslag etter undersøkelse på hennes klinikk. Normalt foregår betalingen med kredittkort, med mindre du ønsker å bruke vår finansieringsløsning hos Svea Finans. Derfor har Olga Galkina skaffet seg meget godt renome blandt nordmenn. Faktisk er flesteparten av utenlandske kunder fra Norge.

LES  MER

Nyheter

Kundeerfaringer