Ofte stilte spørsmål

Er det trygt å ta operasjon eller få behandling i Latvia, Sigulda?

Medical Travel kan vise til mer enn 1000 vellykkede operasjoner i Latvia, Sigulda. Kompetanse, medisinsk utstyr, metoder og hygiene ved de spesialklinikkene vi benytter, er minst like bra som her hjemme. Alle våre samarbeidende klinikker har dessuten egne pasientforsikringer. Oppfølging etter operasjon via vårt team gir våre pasienter en ekstra trygghet.

Hva skjer om jeg likevel ikke kan opereres eller behandles?

Dersom pasienten, etter forundersøkelsen i Riga, blir erklært uegnet til en operasjon, vil hele det innbetalte beløpet bli refundert fra Medical Travel (fra Oslo). I slike tilfeller blir alt refundert, minus en egenandel som p.t. er kr. 1500.-for øyeoperasjon og 5000.- for slankeoperasjon.
NB! Spesielle vilkår gjelder dersom om man blir erklært midlertidig uegnet

Hva med oppfølging etter at jeg kommer tilbake fra operasjon i Riga?

Oppfølgingen vil variere i forhold til operasjonens type og omfang. I forbindelse med slankeoperasjoner tilbyr vi 3 års oppfølging av kostholdsterapaut og informasjon til fastlege om hva som trengs av medisink oppfølging etter operasjonen.

Er jeg forsikret i forhold til komplikasjoner ved behandling?

Alle våre samarbeidende klinikker har privat pasientforsikring som dekker enhver form for varig skade, som følge av legefeil. Denne forsikringen dekker også all ekstrabehandling som følge av komplikasjoner som oppstår etter operasjon, før hjemkomst.

Kan jeg ha med meg reisefølge?

Det er full anledning til å ha med seg ledsager i forbindelse alle typer operasjoner. Medical Travel bistår gjerne med å skaffe ledager reise og overnatting til gunstig pris. Prisen vil variere i forhold til type operasjon og oppholdets varighet. Se forøvrig egen prisliste.

Har Medical Travel noen finansieringsordning?

 Ta kontakt med oss på tlf. 35 6000 11.

Hvordan reiser jeg til Riga?

Alle våre samarbeidende klinikker ligger i, eller i nærheten av. Riga i Latvia. Det tar kun ca. 1 time og 15 minutters å fly fra Oslo. Det går direktefly til Riga fra Gardermoen, Torp, Rygge og Værnes. Vi kan også hjelpe deg med bestilling av reise fra andre flyplasser i landet.

Hvis jeg ikke reiser i gruppe, hvordan finner jeg frem i Riga?

For kunder som reiser med oss, vil vår sjåfør Kaspar stå klar ved «exit» med et skilt «Medical Travel». Han vil kjøre deg trygt til hotellet vi har booket deg inn på.

Kontakt oss